Serveis

AUDITIA IT està formada per professionals que ofereixen un assessorament expert en les àrees informàtiques d’instal·lació, configuració, així com la seva execució i posta en marxa.

Els nostres serveis

Manteniment de microinformàtica

Instal·lació, muntatge i configuració d’ordinadors i qualsevol sistema operatiu Microsoft Windows fins la versió més actual. Canvis de hardware (ampliacions de memòria, augment de potencia de la font dealimentació, canvi i instal·lació de targetes de vídeo per altres superiors, substitució de discs durs avariats o per altres de capacitat superior). Millores dels components interns d’ordinadors de sobretaula i portàtils i reparació. Eliminació de virus i “malware”. Neteja de la pols acumulada als “coolers”, ventiladors i filtres. Recuperació de dades esborrades tant de discs durs comode “pen drives”, memòries SD, etc..

Manteniment de servidors, torre i Rack

Instal·lació i configuració de servidors i Microsoft Windows Server. Canvis de hardware (ampliacions de memòria, afegir fonts d’alimentació si és posible, incrementar el número de processadors, canvi i instal·lació de targetes de vídeo per altres superiors, substitució de discs durs avariats o per altres de capacitat superior). Eliminació de virus i “malware”. Neteja de la pols acumulada als“coolers”, ventiladors i filtres. Recuperació de dades esborrades tant de discs durs, NAS, RAIDS, etc.

Xarxes informàtiques de tota mena i tipologia

Instal·lació i configuració de xarxes de qualsevol tipus. Assessorem en la col·locació del cablejat (màxima ocultació, col·locació per evitar interferències, tipus de material adequat a cada empresa tant de cables de xarxa com connectors, connector de xarxa de paret, etc.) Comprovació del bon funcionament de les xarxes instal·lades, prolongació de cablejat, cablejat de noves preses, muntatge i cablejat de “patch panel”, ordenació del cablejat. Configuració de la xarxa sense fils (WIFI) i extensors de wifi. Configuració de xarxes a través de PLC, configuració de tots els elements i test de velocitat. Muntatge de racks de servidors, distribució del consum de carregues elèctriques entre SAIS i revisió de la correcta ventilació de tots els elements.

Hosting web i correus electrònics

Manteniment i gestió del hosting de webs i correus electrònics. Gestionem la caducitat dels dominis, evitem els robaments d’aquests, podem ocultar les dades de propietat. Controlem els problemes dels correus electrònics por excés de ple, saturació, Spam o bloquejos.

Assessorament informàtic especialitzat

Serveis de consultoria i assessorament informàtic. L’informem dels diferents camins i processos a seguir per poder aconseguir el fi cercat. Fems pressupostos complerts. Li donem solucions personalitzades.

Copies de seguretat local i al núvol

Serveis de copies de seguretat, repliques, copies en el núvol. Gestionem el correcte funcionament de les copies, errors que apareixen i seguiment d’aquestes. Muntem sistemes in situ o remots per poder fer les copies ens adaptem a qualsevol pressupost.

Recuperació de dades de qualsevol dispositiu

Recuperem dades de discs durs, discs externs, NAS, RAIDS, pendrives, memòries SD, XD, Micro SD, etc sempre que no tinguin una avaria física.

Instal·lació de material informàtic i/o perifèrics

Instal·lacions de material informàtic i accessoris/perifèrics. Connexió de projectors/TC, sistemes de control d’accés, control de presencia, vídeo vigilància. Instal·lem sistemes de vídeo vigilància amb gravadors o sense ells, control des de casa i el mòbil. Gestió d’entrades a edificis, sales o habitacions i control por empremta digital, targeta o altres sistemes.

Reciclat de material informàtic

Transportem els aparells informàtics obsolets de la seva empresa a una deixalleria pel seu reciclatge correcte seguint les normatives vigents. Extraiem els discs durs per al seu desmontatge i inutilizació individualitzada. Extraiem les bateries dels ordinadors o SAIS per col·locar-les en el contenidor apropiat. Treballem per evitar contaminar més.

Destrucció física dels discs durs

Tenim un servei de destrucció física dels discs durs d’ordinadors, servidors, portàtils i altres elements que puguin contenir dades. La destrucció física consisteix en desmuntar totes les peces del disc i inutilizar-les. És el millor métode per evitar un us fraudulent de les dades que puguera contenir. Molt més segur que el borrat o formateig.

Manteniment de productes Apple

Instal·lació i configuració d’ordinadors Apple fins l’OS X més actual. Ajustem qualsevol problema del seu ordinador Apple, configurem les impressores, xarxes, escàners, etc. Eliminació de virus exclusius de Mac OS.

Manteniment de Tablets i Smartphones

Configuració de tot tipus de tauletes i telèfons amb Android o IOS d’Apple. Configurem el seu telèfon o tauleta per accedir a càmeres o gestionar remotament el seu ordinador còmodament des de casa i qualsevol altre necessitat.

Outsourcing o lloguer de personal

Subcontracti els serveis informàtics i ens encarreguem de la gestió i optimització de tot el departament d’informàtica o d’algunes de les seves àrees, projectes o feines. La solució per empreses que necessiten incorporar tècnics de manera externa en el seu departament de informàtica temporal o permanentment.

Virtualització amb VMWare i HyperV

Tenim coneixement i força experiència en instal·lació de sistemes Virtualitzats amb servidors VMWare i HiperV. També els hi fem el manteniment, copies de seguretat, canvi a les màquines virtuals, etc.

Software del Sol
ContaSol i FactuSol

Som distribuidors de tot el programari de Software del Sol, especialment ContaSol i FactuSol.

Els nostres avantatges

Servei d’Emergències

Contracti el nostre servei d’emergències per a poder disposar de nosaltres 24/7.

Satisfació Garantida

Posem tot el nostre esforç a acabar els nostres treballs i satisfer els nostres clients.

Packs d’Hores

Es pot comprar els nostres packs d’hores a preus reduïts i fer-les servir quan les necessiti.

+35 Anys d’Experiència​

Cadascun dels nostres tècnics té més de 35 anys d’experiència en informàtica.

Adreça:

C/Comte d’Urgell, 240, 3 – D, 08036, BCN

Contacte:

Pàgina de contacte

Horari:

Dilluns – Divendres: 8am – 6pm