Especialitats

Ens distingim per la nostra especialització en el manteniment de la microinformàtica de PIMES, des de la seva creació fins a la seva continuïtat. Cada any d’experiència ens han ampliat el nostre horitzó i actualment podem abordar una gran quantitat de projectes informàtics diferents i instal·lacions paral·leles.

Les nostres especialitats

Windows

Hi treballem des de la primera versió de Windows 3 fins la darrera, sempre a l’última, tant les versions de pc com de servidor.

Coneixem Windows.
Hem crescut amb Windows.
La nostra dilatada experiència informàtica durant més de 35 anys, ens ha permès conèixer en profunditat els diversos sistemes operatius de Microsoft, des de la primera versió fins a les més actuals i vigents, com Windows 11, Windows Server 2022 o Windows HyperV i posteriors, ja que ens mantenim constantment actualitzats. Tenim amplis coneixements en la seva instal·lació, configuració, adaptació i reparació. No dubti a trucar-nos, per molt antic que sigui el seu sistema operatiu, segur que el podem ajudar.

Solucions infomàtiques

Parli amb nosaltres del que necessita i nosaltres li oferirem les millors solucions

AUDITIA IT ofereix una solució informàtica integral a la petita i mitjana empresa proporcionant manteniment i gestió informàtica, subministrament de materials, instal·lació de xarxes i podem oferir productes de programari de Software del Sol (ContaSol i FactuSol entre d’altres), ja que en som distribuïdors.
Els responsables informàtics som professionals altament qualificats que garantim poder donar el millor servei.

Venda i instal·lació de material informàtic

Treballem amb els principals proveïdors de material informàtics del país

Venem equipament informàtic adaptat a les seves necessitats tant a empreses com a particulars. Assessorament tècnic previ a la compra, fiabilitat tant pel fabricant dels equips com per la nostra experiència professional amb aquests. I servei de postvenda de qualitat. També som distribuïdors de programari com antivirus i aplicacions informàtiques i treballem amb diferents proveïdors de serveis d’Internet.

Mac OS

Coneixem Mac OS. Ja fa força anys que ens vàrem incorporar al món Mac.

Demani’ns qualsevol cosa que necessiti sobre els ordinadors Apple. Configurem el seu ordinador, instal·lem Windows en una partició del Mac per poder treballar amb els dos sistemes operatius, instal·lem programes, configurem accés remot a servidors o estudiem qualsevol problema o necessitat que tingui amb els ordinadors d’Apple.

Adreça:

C/Comte d’Urgell, 240, 3 – D, 08036, BCN

Contacte:

Pàgina de contacte

Horari:

Dilluns – Divendres: 8am – 6pm