Qui som

A AUDITIA INFORMATION TECNOLOGIES SL o AUDITIA IT l’escoltem activament, amb atenció. Analitzem amb deteniment les seves necessitats fins a trobar l’essència del seu problema. Som empàtics i, per proporcionar-li la millor perspectiva, compartim amb vostè les diferents solucions basades en els nostres coneixements i experiència. Li comuniquem quina és la nostra millor opció, tenint en compte les seves circumstàncies, i l’acompanyem en tot moment.
AUDITIA IT disposa d’un equip d’experts per donar claredat als problemes confusos i trobar amb vostè les solucions més senzilles, encertades, segures i estables.
Volem compartir amb els nostres clients una visió positiva de les tecnologies de la informació i la seva transcendència empresarial, i estar al seu costat contínuament, sempre preparats per als nous reptes, metes i canvis tecnològics.
Entre els nostres valors corporatius destaquen l’experiència, l’esperit de servei i el compromís amb el client. Estem a l’abast dels nostres clients per oferir serveis i les millors solucions en qualsevol lloc del entorn de Barcelona i províncies pròximes.

Origen

AUDITIA IT, com l’empresa que és avui, és el fruit de la unió de tècnics informàtics amb una experiència dilatada, que han acabat per unir les seves sinergies en aquest projecte, la qual, encara que és jove en la seva creació (2014), està molt formada al llarg dels anys exercint la mateixa professió.

El nostre coneixement, és la seva solució.

Més de 250 clients confien en nosaltres

Som treballadors actius, sempre interessats en les novetats tecnològiques de la nostra professió i també d’altres camps, com la programació, l’electrònica, els microcontroladors, el IOT, les noves virtualitzacions, etc.

Ens apassiona la nostra feina

+35

Anys d’experiència de cada tècnic

Per què escollir-nos?

Ens centrem en que tot acabi funcionant

No sempre es pot triar la solució perfecta,
però sempre es pot aconseguir que tot torni a treballar.
El més important és evitar que els sistemes parin o que estiguin el mínim de temps inaccessibles.

Rendiment inigualable, garanties de servei de satisfacció
Comunicació clara
Preus molt ajustats, dels més econòmics del mercat​
Alta disponibilitat​
Trucada directa al tècnic, sense centraletes​
Els nostres resultats parlen per nosaltres​
Adreça:

C/Comte d’Urgell, 240, 3 – D, 08036, BCN

Contacte:

Pàgina de contacte

Horari:

Dilluns – Divendres: 8am – 6pm