Qui som

A AUDITIA INFORMATION TECNOLOGIES, SL o AUDITIA IT l’escoltem activament, amb atenció. Analitzem amb deteniment les seves necessitats fins a trobar l’essència del seu problema. Som empàtics i, per proporcionar-li la millor perspectiva, compartim amb vostè les diferents solucions basades en els nostres coneixements i experiència. Li comuniquem quina és la nostra millor opció, tenint en compte les seves circumstàncies, i l’acompanyem en tot moment.

AUDITIA IT disposa d’un equip d’experts per donar claredat als problemes confusos i trobar amb vostè les solucions més senzilles, encertades, segures i estables.

Volem compartir amb els nostres clients una visió positiva de les tecnologies de la informació i la seva transcendència empresarial, i estar al seu costat contínuament, sempre preparats per als nous reptes, metes i canvis tecnològics.

Entre els nostres valors corporatius destaquen l’experiència, l’esperit deservei i el compromís amb el client.Estem a l’abast dels nostres clients per oferir serveisi les millors solucions en qualsevol lloc del entorn de Barcelona i provínciespròximes.

Origen

AUDITIA IT, com l’organització que és avui, és el fruit de la unió detècnics informàtics amb una experiència dilatada, que han acabat per unir lesseves sinergies en aquesta empresa, la qual, encara que és jove en la sevacreació (2014), està molt formada al llarg dels anys exercint la mateixaprofessió.

El nostre coneixement, és la seva solució.