Especialitats

Ens distingim per la nostra especialització en el manteniment de la microinformàtica de PYMES, des de la seva creació fins la seva continuïtat. Tots els anys d’experiència ens han ampliat el nostre horitzó i actualment podem abordar una gran quantitat de projectes informàtics diferents i instal·lacions paral·leles.

Solucions informàtiques

AUDITIA IT ofereix una solució informàtica integral a la petita i mitjana empresa proporcionant manteniment i gestió informàtica, subministrament de materials, instal·lació de xarxes i podem oferir productes de programari de SAGE (Contaplus i Facturaplus), ja que en som distribuïdors.
Els responsables informàtics són professionals altament qualificats que garanteixen el poder donar el millor servei en aquest àmbit.

Ens trobem en disposició d’oferir els següents serveis:

Venda i distribució de material informàtic

Venem equipament informàtic adaptat a les seves necessitats tant a empreses como a particulars. Assessorament tècnic previ a la compra, fiabilitat tant pel fabricant dels equips como per la nostra experiència professional amb els mateixos. I servei post venda de qualitat. També som distribuïdors de software com antivirus i aplicacions informàtiques i treballem amb diferents proveïdors de serveis d’Internet.

Windows

Coneixem Windows.
La nostra dilatada experiència informàtica durant més de 30 anys, ens ha permès conèixer en profunditat els diversos sistemes operatius de Microsoft, des de la primera versió fins les més actuals i vigents, com Windows 7, Windows 8.1 o Windows 10 i posteriors, ja que ens mantenim constantment actualitzats. Tenim amplis coneixements en la seva instal·lació, configuració, adaptació i reparació. No dubti en trucar-nos, per molt antic que sigui el seu sistema operatiu, segur que el podem ajudar.

Mac OS

Coneixem Mac OS.
Demani’ns qualsevol cosa que necessiti sobre els ordinadors Apple. Configurem el seu ordinador, instal·lem Windows en una partició del Mac per poder treballar amb els 2 sistemes operatius, instal·lem programes, configurem accés remot a servidors o estudiem qualsevol problema o necessitat que tingui amb els ordinadors d’Apple.